Friday, September 28, 2012

The Days Of Wine And Roses....

Τέτοιες ημέρες και τριάντα χρόνια πίσω οι Dream Syndicate βρίσκονταν στο Los Angeles και συγκεκριμένα στο Quad Teck Studio τελειώνοντας την ηχογράφηση του πρώτου full length δίσκου τους, με τίτλο "The Days Of wine And Roses" με τον Chris D. (The Flesh Eaters/The Divine Horsemen) στην κονσόλα. Ο τίτλος του δίσκου είναι από το ποίημα "Vitae Summa Brevis" του Ernest Dowson.

They are not long, the days of wine and roses
Out of a misty dream
Our path emerges for a while, then closes
within a dream.

Ο δίσκος κυκλοφόρησε στις 28 Οκτωβρίου 1982 στην Slash Records του Chris D. Τα μέλη εκείνη την περίοδο ήταν: Steve Wynn, Karl Precoda, Kendra Smith και Dennis Duck. Με αφορμή τα τριάντα χρόνια από την κυκλοφορία του αλμπουμ, οι Dream Syndicate ξαναβρέθηκαν για να δώσουν τέσσερεις συναυλίες στην Ισπανία (Βαρκελώνη, Βαλένθια, Μαδρίτη και Μπιλμπάο). Σύνθεση? Steve Wynn, Dennis Duck, o Mark Walton στο μπάσο και ο Jason Victor κιθάρα (ο οποίος παίζει και στη τωρινή μπάντα του Wynn τους Miracle Three) Από τη συναυλία που έδωσαν στη Βαλένθια στις 22/9, το "Boston" που βέβαια δεν βρίσκεται στο "The Days of Wine & Roses" ;-) 
 

3 comments:

  1. πάντα πολυαγαπημένοι kAYSER, ιδιαίτερα όταν ζούσαμε κι εμείς τις ημέρες του οίνου και των ρόδων. Παρηγορούμαστε πλέον με τις συχνές επισκέψεις του Steve μοναχά.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Εχω μείνει με την απορία... Γιατί μόνο στην Ισπανία? Κι εμείς στους P.I.G.S. δεν ανήκουμε?

      Delete
  2. everybody says I don't care, but I'm just trying to remember, the days of wine and roses...
    Yo men!

    ReplyDelete